Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Αυξήσεις έως 60% στους βουλευτές!



Ακόμη και τώρα που τα πάντα είναι ακριβά δεν διστάζουν να ζητήσουν άυξηση οι μεγάλοι μας ήρωες!!! Ζητούν να αυξηθούν οι μηνιαίες αποδοχές κατά 40-60 % και από τα 5700 € να πάνε γύρω στις 9000€. Αυτό κι αν είναι αύξηση!!! Ρε παιδιά γιατί ζητήσατε τόση λίγη αύξηση ??? Πάρτε ένα μισθό 20000€ για την πολύτιμή δουλειά που κάνετε!!! Εμείς πληρώνουμε, οι αθώοι οι πολίτες, γιατί είμαστε κουβαρντάδες!!
Μαντέψτε τώρα πως θα γίνει αυτό και θα καταφέρουν να εκτινάξουν τους μισθούς τους στα ύψη! Θα μπουν μπροστά οι συνταξιούχοι βουλευτές (αυτοί που προσέφεραν ακόμα πιο πολλά στη χώρα και βγαίνουν τα άπλυτα τους στη φόρα) που για να αυξηθεί η σύνταξή τους θα πρέπει να αυξηθεί ο μισθός του βουλευτή, διότι η σύνταξη ενός βουλευτή προκύπτει από το 80% της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης των εν ενεργεία βουλευτών!
Κάποιοι άλλοι πάλι το παρουσιάζουν διαφορετικά! Το σύνταγμα ορίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μισθολογικές διαφορές μεταξύ του προέδρου του Αρείου Πάγου και του προέδρου της ΕΕΤΤ, που ο μισθός του τελευταίου αγγίζει τα 10000€ θα πρέπει να γίνουν αυξήσεις και όχι ΜΕΙΩΣΕΙΣ των μισθών των υπολοίπων προκειμένου να προσπεραστεί ο συνταγματικός σκόπελος.
Μου αρέσει επίσης που τηρείται και το βουλευτικό ασυμβίβαστο, δηλαδή ότι αν είσαι βουλευτής απαγορεύετε να κάνεις κάποια άλλη εργασία. Τώρα τελευταία κάνανε μια προσπάθεια να γίνει αυτό δυνατό (τώρα θυμήθηκαν να τηρήσουν το Σύνταγμα) και φυσικά αρκετά ΜΜΕ έχουν κλείσει το στόμα τους και δεν δείχνουν ότι κάποιοι εργάζονται και εκτός βουλής!
ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλύτερα δεν γίνεται!! Τώρα με την ακρίβεια βγήκαν και οι επιδειξίες να ζητήσουν κι άλλα χρήματα!! Σε λίγο καιρό θα έχουν πρόσβαση και στο λογαριασμό τραπέζης μας και θα επιλέγουν από ποιους να πληρωθούν!!!
Φιλία σε όλα τα «κορόιδα»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: