Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Το σκάνδαλο... ΜΙΖΕΝΣ!


Τι γίνετε ρε παιδιά με αυτή τη Siemens?? Κανένας δεν τα έχει πει όλα ξεκάθαρα. Κάθε φορά διαβάζω και ένα καινούργιο δημοσίευμα που είτε προσθέτει, είτε αφαιρεί και γενικά αλλάζει κάποια πράγματα. Στην αρχή μάθαμε πως η κυβέρνηση δέχθηκε «μίζα» από την …Μίζενς για τις συσκευές τηλεφωνίας! Μετά προστέθηκε ότι δεν ήταν μόνο η τρέχουσα κυβέρνηση που δέχθηκε μίζα αλλά και προηγούμενες! Φτάνουμε τώρα 15 χρόνια πίσω στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όπου χρηματίζονταν στελέχη του!

Η προηγούμενη κυβέρνηση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ισχυρίζεται ότι είχε απορρίψει κάθε είδους δωράκια και για αυτό έπεσε και η κυβέρνηση τότε! Η κυβέρνηση τότε πιέζονταν από την Siemens και την Intracom. Οι υπόλοιπες εταιρίες όπως Alcatel, AT-T Και Northern Telecom απορρίφθησαν ως ευρισκόμενες εκτός του αντικειμένου! (προσέφεραν ψησταριές αντί για τηλέφωνα έτσι εξηγείται!) Αν ψάξεις για στοιχεία τι ακριβώς έγινε με την γερμανική εταιρία και αν έπεσαν μίζες εκείνη την περίοδο δεν πρόκειται να βρεις τίποτε μιας και απαγορεύετε να λάβει κάποιος στοιχεία πριν από 15 χρόνια από τη γερμανική Κυβέρνηση. Έχουν καταστραφεί!!

Με πιέσεις λοιπόν από τις δύο αυτές εταιρίες έπεσε η κυβέρνηση και για να μην πέσει και η επόμενη κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός και στις δυο εταιρίες!!! Μέχρι τώρα οι δύο αυτές εταιρίες τα έχουν κάνει πλακάκια και μοιράζονται τις μίζες!!! Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια! Το πρόβλημα δεν έχει τελειώσει εδώ. Ο κ. Μητσοτάκης ο junior έκανε αγορές το 2007 ύψους 137.000€ από την Siemens. Το ίδιο έκανε και η τωρινή υπουργός εξωτερικών. Το πολιτικό χρήμα συνεχίζει να χάνεται και να διακινείται με τη βοήθεια του προσώπου κλειδιού της εταιρίας!

Κατά τα άλλα πρέπει ο κόσμος να πιστέψει ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη το κόμμα δεν είχε δεχτεί την παραμικρή χρηματοδότηση!:) Κάπου δεν τα έβρισκαν και χάλασε η δουλειά!! Σίγουρα συνεχίζουν να «μιζάρονται» και ας μην έχει γράψει κάτι ο τύπος.! Όλα αυτά περί ανακριτή, δικαστήρια και γενικά ο ντόρος που γίνεται είναι για τα μάτια του κόσμου! Μια θεωρία λέει ότι , τα πράγματα που γράφονται πολλαπλασίασε τα επί 5 για να δεις ακριβώς τα πραγματικά γεγονότα! Να δω πότε θα σηκώσει κανένας κανένα ματσούκι και να αρχίσει να βαράει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: